top of page

Verdensnyhet fra Morini

Enda en nyvinning fra Morini. Morini lanserer nå i oktober 2021 sitt nye sensoravtrekk for Morini CM200EI og Morini CM200EI limited serien.

De har gjort deres fantastiske elektroniske avtrekk enda smartere ved å legge til sensorer som måler bevegelse på våpenet før og i skuddøyeblikket. Resultatene fra sensorene sendes direkte via bluetooth til mobiltelefon eller nettbrett hvor en har installert den gratis appen for tolking av skuddene. Disse data kan så ses live av trener eller i ettertid av skytteren. Justering av avtrekkets reaksjonstid. En har også åpnet for at en kan justere reaksjonstiden fra en trekker av til skuddet avfyres. En kan justere dette fra 0,1 til 1,6 millisekunder. Så om en er urolig i skuddøyeblikket, så kan en da forlenge reaksjonstiden slik at en da får avfyringen når våpenet er i ro. En kan ikke ha en variasjon på dette at våpenet ikke avfyres om det er urolig, men kun endre reaksjonstiden fra avtrekkpulsen sendes til skuddet avfyres. I dag er reaksjonstiden forskjellig fra våpen til våpen avhengig av smøring, fjæren på utløsermekanismen, massen på utløsermekanismen osv. Det er disse parameterne en kan justere litt med det nye sensoravtrekket.

Økt sikkerhet. En kan også stille inn sensoravtrekket slik at det ikke utløses om ikke våpenet er i noenlunde vannrett stilling. Dette vil hindre at en skyter i gulvet, nedre del av veggen. øvre del av veggen eller taket når en trener hjemme eller på banen. Er dette lovlig? Det er i henhold til ISSF regelverket ikke noe som forbyr våpenets avtrekk, eller andre sensorer på våpenet å sende data trådløst til en app. Så lenge en ikke har sensorer som utløser avtrekket eller skuddet. Hvilke våpen har det nye sensoravtrekket? Fra og med nå vil alle våpen i Morini CM200EI og Morini CM200EI limited serie leveres med det nye sensoravtrekket.

Det kan også ettermonteres på alle Morini CM200EI luftpistoler. Prisen for ettermontering lanseres 1. oktober 2021.18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page