top of page

Salgsbetingelser

eblinken.no (Sportquantum Norge AS) er en nettbutikk som selger luftvåpen, elektroniske blinker og tilbehør. Vi er registrert importør og forhandler av luftvåpen hos Politiet. 

Det er 18 års aldersgrense på kjøp av luftvåpen.

Betaling gjøres gjennom forhåndsbetaling. Vi sender faktura på e-post og SMS når varene er klar til å sendes. Varene er å anse som eiers eiendom til de er fullstendig betalt. 

Luftpistoler fra Morini selges med 2 års fabrikkgaranti. 

Sportquantum blinker har også 2 års fabrikkgaranti. Dette gjelder ikke slitedeler som frontplate/kulefanger.  Det gis også 2 års gratis software oppdateringer til Sportquantum elektroniske blinker.

Siden vi ikke har faste salgslokaler med faste åpningstider med de kravene våpenloven setter for dette, i kombinasjon med den nye våpenloven nå krever bevilling for salg av våpendeler, så kan vi dessverre ikke importere og selge deler til skarpe Morini våpen. Men kun til luftvåpen. Dette får vi ikke gjort så mye med. Den nye våpenlover tillater ikke salg av registreringspliktige våpen og deler via rene nettbutikker lenger. Dette inkluderer luftvåpen med kaliber større enn 4.5mm / .177

Image by Mailchimp
bottom of page