top of page

 EBLINKEN.NO (SPORTQUANTUM NORGE AS)

eblinken.no er norsk importør av Morini luftpistoler og Sportquantum elektroniske blinker. Samarbeidet med Sportquantum begynte for 4 år siden da de var i ferd med å utvikle en ny interaktiv elektronisk blink til luftvåpen. Den var da mest tenkt til luftrifle og hjemmetrening. Siden vi har bidratt med å tilpasse og utvikle denne til pistol og konkurranse. I dag er blinken godkjent til konkurranse i flere land, slik som Norge, Sverige, Frankrike, Storbitania, Tyskland, Kroatia m.m.

Hele tanken er å kunne tilby noe nytt og ikke minst en plattform som gjør det lettere å skyte på elektroniske blinker. Enten en skal trene eller arrangere konkurranse. Skyting skal være gøy, men også seriøst. Den interaktive plattformen til luftblinken SQ10 gjør det mulig å utvikle stadig nye ideèr som vi får fra brukerne. Og en kan enkelt legge til  nye funksjoner via softwareoppdateringer.

Bakgrunnen til Daglig leder i eblinken.no er nesten 40 år som pistolskytter, dommer og skyteleder i Sola Pistolklubb, og mange år som trener spesielt for ungdom og juniorer. Flere av disse er på landslaget i dag.

 

Vi ønsker å levere produkter som er av høy kvalitet enten en skyter for gøy, eller drømmer om OL.

logo eblinken.no hvit bakgrunn (1).png
bottom of page