top of page

Elektronisk blink godkjent av NSF

Vår elektroniske blink SQ10 for luftvåpen er nå godkjent av Norges Skytterforbund til bruk i konkurranse i Norge.


Teknisk komitè og elektronikkutvalget i NSF har testet og godkjent den interaktive Sportquantum SQ10 elektroniske skive for bruk til stevner og konkurranser i Norge. Dermed er nok en milepel innen fremtidens elektroniske skiver nådd. Skiven er godkjent i Frankrike, Storbritannia, Sverige og nå Norge.


Skiven er unik ved at den er interaktiv og sikteblinken er en skjerm som en skyter direkte på med vanlige luftrifler og luftpistoler. Dette gjør at en har uante muligheter og enkelt kan endre skyteprogram på sekunder. En trenger ikke bytte sikteblink i papp eller gummi. Siden blinken en skyter på er en skjerm så endrer en program og type blink på få sekunder via nettbrettet som benyttes som monitor. En kan enten kjøre det trådløst WiFi, eller som kablet system.


Konkurranser settes opp og styres via SynQro programmet på en vanlig PC. En kan enkelt styre over 100 skiver med kun 1 enkelt PC. En trenger ikke gravskap, eller flere PC for enkelte seksjoner. En kan også enkelt vise skivene til publikum på storskjerm osv. Dette kan en gjøre kablet eller trådløst. Så det er enkelt å sette opp et stort system eller stevne.


Presisjonen i SQ10 blinken er bedre enn 100 micron over hele skiven. ISSF sitt krav er 250 micron. Så her snakker en om høy presisjon og kvalitet.

For mer informasjon om den nye elektroniske skiven fra eblinken.no og Sportquantum kontakt oss på tlf. 92 16 37 00.

Megalink , SIUS , Kongsberg scoring systems , SportQuantum , electronic target , pistol , rifle , airgun , competition , konkurranse ,

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page