top of page

Apolo pellets

Vi har nå blitt norsk importør av Apolo pellets til luftvåpen. Disse har de siste årene blitt meget populære blant konkurranse skyttere rundt om i verden. Vi har valgt å ta inn to forskjellige typer i første omgang. Den ene er Apolo Champion som er en fin og litt rimeligere kule til trening. Dette er en allrounder som passer til luftgevær og konkurransetrening til de som vil ha en litt tyngre kule. Den veier 0,55 gram.


Den andre er Apolo Match Competition som er spesielt laget til luftpistol og til skytterne som setter store krav til jevne kuler med høy presisjon. Dette oppnår de ved at hver eneste luftkule blir målt av en laser før de blir sortert.


Det som er viktig med luftkuler er at de er jevne i form og vekt for å oppnå de høye kravene som er til presisjon. Har en det, kan en på konkurransevåpen tilpasse presisjonen ved å justere litt på hastigheten. Når en har funnet den hastigheten som samler best er det da viktig at en har kuler som er jevne. Dette tilbyr Apolo med sine Apolo Match Competition pellets. Vi tar disse inn i 4,49 mm & 4,50mm diameter. Vekten er 0,45 gram.


De leveres i bokser à 500 stk. Hele kartonger inneholder 30 bokser.


Fabrikken er ISO 9001 og 14001 sertifisert. Apolo har produsert luftkuler i 22 år og leverer nå til stadig flere land etter som flere og flere opplever kvaliteten. At de har en god pris i tillegg gjør det enda enklere å velge Apolo pellets. Vi kommer tilbake med en egen test av Apolo luftkuler om ikke så lenge.


98 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page