Tilbehør Morini

Luftsylinder 200 bar for Morini luftpistol med analog trykkmåler. 10 års levetid i h.h.t. regelverket. Leveres i rød og blå farge.  Pris kr. 2.799,- pr. stk.

Luftsylinder 200 bar for Morini luftpistol med digital trykkmåler. 10 års levetid i h.h.t. regelverket. Viser både trykket i bar og antatt gjenstående drivladninger. Pris kr. 4.299,- pr. stk.

Verdenspremiere

Nytt elektronisk sensoravtrekk for å analysere skytingen din.
Morini har gjort det igjen! De har nå laget et helt nytt elektronisk avtrekk som inneholder sensorer som måler bevegelse før og under skuddøyeblikket. En kan via appen og bluetooth overføring se dette live eller i ettertid på mobiltelefon eller nettbrett. Noe som er nyttig for både skyttere og trenere for å kunne analysere skytingen før og under skuddøyeblikket.

Flere muligheter.
I tillegg kan en justere reaksjonstiden på avtrekket fra 0,1 millisekund til 1,6 millisekund. Det vil si om en er urolig i skuddøyeblikket, kan en derfor forlenge reaksjonstiden på avtrekket slik at det holder igjen bittelitt for å gi deg enda bedre resultater. Du kan lagre dine data fra din skyting og se utviklingen etter hvert via appen. Batterilevetiden er opptil 30.000 skudd.

Innebygd sikkerhet.
Når du trener hjemme vil en kunne stille inn sensoren slik at en ikke får avgitt skudd før våpenet holdes mer eller mindre vannrett. Dett vil hindre at en skyter i gulvet, nedre del av veggen, i taket ol.

Er dette lovlig?
Det er ikke noen regler fra ISSF som forbyr at en henter data live fra pistolen. Selv om en gjør det trådløst og sender det til direkte behandling. Så lenge en ikke bruker elektronikken for å avgi skuddet osv. så er dette fult lovlig. Det er nemlig bygget inn i det elektroniske avtrekket. Dog anbefaler Morini at en bruker det kun til trening. Men det er helt lovlig i h.h.t. ISSF regelverket.

Kan det ettermonteres?

Ja, nå lanseres dette for ettermontering i alle Morini CM200EI modeller. Enten det er standard eller Limited edition.

Pris.
Pris kommer innen 1. oktober 2021. Nye våpen i Morini CM200EI og Limited serien leveres med dette sensor avtrekket som standard.

Last ned appen gratis her.