Morini luftpistoler

Vi er nå norsk importør av Morini luftpistoler.

eblinken

1/28/2021

eblinken.no har nå blitt norsk importør av Morini luftpistoler. 

Morini Competition Arms er oppfinneren av luftvåpen med trykkluft og elektronisk avtrekk. Den første luftpistolen ble lansert i 1992 og utviklet i samarbeid med legenden Ragnar Skanåker. Dette revolusjonerte luftpistoler da en tidligere hadde brukt CO2 som ga ustabilt trykk i forhold til hva trykkluft som er standarden i dag. 

Morini står for kvalitet. Pistolene produseres i Sveits og har i mange år vært verdenskjent for presisjon, kvalitet og driftsikkerhet. Derfor er vi i ebloinken.no veldig glad for at vi nå har blitt norsk importør av Morini Competition Arms. I første omgang så er det luftpistoler vi vil importere og selge i Norge. Så skal du ha en luftpistol til konkurranse for å satse på landslaget, OL eller VM er Morini et godt valg. Er du hobbyskytter som bare vil trene pistolskyting for gøy eller lokale konkurranser, så vil du nok også sette pris på Morini sitt elektroniske avtrekk og fantastiske presisjon. 

Selv så kjøpte jeg den aller første Morini CM 162E i Norge. Denne ble spesialbestilt og jeg fikk den noen dager før Rogaland Open i 1992. Rogaland Open var et internasjonalt luftvåpenstevne som ble arrangert av Rogaland Skytterkrets i mange år. Her deltok toppskyttere fra hele verden. Jeg var da en lovende juniorskytter og fikk delta. Tilfeldighetene ville at jeg ble stående på siden av Ragnar Skanåker på første skyting. På siden av mannen som hadde kommet på idèen om trykkluftdrevet pistol, og utviklet den nye Morini luftpistolen min!

Jeg var 17 år og ble meget stolt da Ragnar Skanåker etter skytingen var ferdig, spurte om han kunne få se og prøve luftpistolen min. Han hadde kun prototypen, og hadde ikke sett eller prøvd den helt ferdige Morini CM 162E. Våpenet ble prøvd av Skanåker og andre toppskyttere fra hele verden prøvde min luftpistol. Det er ikke noe jeg glemmer og jeg har fremdeles det samme våpenet. 

Geir Ove Skaarstad
eblinken.no